TIEL - Aan het Hoogeinde in Tiel mishandelde en bestal een groep mannen een medewerker van een meubelwinkel. We zoeken nog drie verdachten. Weet jij wie dit zijn? Tip ons!


Zeven mannen liepen zaterdag 9 december de winkel binnen. Ze vroegen de medewerker waar de eigenaar was. Die was echter nog thuis en zag het live gebeuren via bewakingscamera’s. Hij belde direct 112. De eigenaar herkende enkele verdachten van eerdere bezoekjes in verband met een zakelijk geschil. Ondertussen werd de medewerker bedreigd, mishandeld en bestolen van onder meer zijn telefoon. Hij werd op een stoel gezet en mocht niet weg. Meerdere keren werd hij intimiderend toegesproken. Toen de politie ter plaatse kwam, konden direct vier verdachten worden aangehouden. Drie anderen wisten te ontkomen en zijn nog steeds voortvluchtig. Uiteindelijk bleek dat de mannen, naast privéspullen van de medewerker, ook duizend euro van het bedrijf hadden gestolen.

We willen graag weten wie de drie voortvluchtige mannen zijn. Herken jij (één van) hen? Laat het ons weten!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn: 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.