HILVERSUM - Maar liefst 3 dagen strijkt het foodtruck festival HOPPAAA! neer in het idyllische Dudokpark. We starten op zaterdag 27 mei t/m maandag (2e Pinksterdag) 29 mei. Je hoeft dus 3 dagen lang geen boodschappen te halen, want de smakelijke line-up aan foodtrucks en bars zorgen voor heerlijke gerechten en drankjes bij het gezinsvriendelijke HOPPAAA! festival.


Een line-up van foodtruck & bars:

Een mix van ingrediënten en een vorkje mee prikken van gerechten die je niet op de hoek van de straat aantreft. Van heerlijke Thaise pad thai, loempia’s en curry’s, en huisgemaakte Italiaanse arancini. Dit jaar komt er een heuse oesterbar maar er zijn ook oer Hollandse frietjes en smaakvolle Duitse worsten en reibekuchen. De knapperige kippendij saté komt van de bbq en de pizza’s uit de op hout gestookte oven. De vers gemaakte Japanse sushi en de Spaanse churros zorgen voor een variatie aan gerechten. Na het eten afsluiten met een latte macchiato of een gember thee? De barista’s maken deze graag voor je!

Veggie, Vegan en borrelplanken:

Steeds meer foodtrucks hebben ook een veggie en/of een vegan variant op de menukaart staan. Denk bijvoorbeeld aan Italiaanse specialiteiten of vega Duitse worsten. Bij de pizza kun je naar eigen keuze je toppings kiezen en borrelschalen kun je vaak zelf samenstellen.

Het shared dining concept is onderdeel van het HOPPAAA! festival. We zien steeds meer deelbare gerechten, smikkelplateaus en borrelplanken welke je met je vriendengroep, collega’s en familie kunt delen. De Lellebel van Love Bites en het fingerfood van Bangkok Streetfood zijn hier voorbeelden van.

Nieuw: De Wijnclub

Je kunt er niet omheen, we hebben een schaftkeet omgetoverd tot een hippe knalroze Wijnclub. Heerlijke wijnen, speciaal voor en door ons geselecteerd passend bij het food aanbod tref je hier rijkelijk aan. Van een pinot grigio tot een Prosecco, van een wijn zonder alcohol tot exclusieve Champagne. Ook brengen we dit jaar een paar specials mee, zoals een fluweelzachte Sancerre en een krachtige primitivo. We adviseren je graag over wijn & spijs combinaties en je kunt proeven als je twijfelt. Deze wijnclub op wielen is overigens ook te huur voor je verjaardag, bedrijfsfeest of voor je mini festival op locatie.

Zo groen en gastvrij mogelijk:

Je kent ze vast wel; de festivals waar met muntjes wordt gewerkt. Eenmaal thuis tref je er nog een paar aan in je broekzak waar je nooit meer iets mee kunt…..

Bij de HOPPAAA! festivals werken we hier niet mee. De toegang is bij ons gratis en bij elke truck of bar kun je pinnen en contant betalen. Daarnaast werken wij met de hardcup/festivalglazen. Op deze manier houden we het veld schoon en ontstaat er minder plastic afval.

Cocktails en alle speciaalbieren op de tap:

HOPPAAA! dit jaar zijn bij ons alle speciaalbieren op de tap. Hoe lekker is dat! Naast de bieren zijn er diverse trendy spritzen en kun je ook heerlijke sangria bestellen in een glas of pitcher. Heb je liever een Cubaanse Mojito met verse munt of een Gin Tonic vers voor jouw gemaakt? Dan kun je je melden bij de Cocktailbar.

Aangename decibellen en een XL bellenblaas workshop:

Onze festivals kenmerken zich door ‘aangename decibellen’. We zijn immers geen dance festival.

Je hoeft je bestelling niet schreeuwend door te geven en bij de picknicktafel kun je gewoon elkaar verstaan, wel zo prettig. Uiteraard is muziek sfeer verhogend en daarom hoor je de gehele dag vrolijke achtergrond muziek. De live muziek herken je aan de hits van vroeger en nu, de ‘Ohja’ momentjes en klassieke herkenbare meezingers.

Voor de kids is er ook voldoende vertier en vermaak. Je kunt je laten schminken en we zien de mooiste creaties voorbijkomen zoals een tijger, unicorn of een glitter tattoo.

Maandag 29 mei (2e Pinksterdag) is er een leuke workshop XL bellen maken voor de kids. Deze is van 13:00 tot 15:00 uur. Kortom; meer dan genoeg te doen, proeven en te beleven tijdens het Pinksterweekend van 27 t/m 29 mei in het Dudokpark Hilversum.

Data en Locaties:

Zaterdag 27 mei: 12 tot 22, Zondag 28 mei: 12 tot 22, Maandag 29 mei: 12 tot 20 uur

Locatie: Dudokpark Hilversum (naast het stadshuis), kom bij voorkeur lopend of op de fiets.

De toegang is gratis, eigen eten en drinken meenemen laten we niet toe, er is echt genoeg bij alle foodtrucks en de bars.

Meer info:

FB: https://www.facebook.com/FoodtruckfestivalHoppaaa

Insta: https://www.instagram.com/foodtruckfestival_hoppaaa/

Site: www.bruisend.nu

Tel: 06-14733229

Mail: bruisendevenementen@gmail.com