WAMEL - Afgelopen zondagmiddag 7 november, rond 17.00 uur, overvielen drie gemaskerde mannen een woning aan de Lakenstraat. De politie is een onderzoek gestart naar deze gewapende woningoverval. Een 69- jarige man werd in zijn woning aangevallen en bedreigd met een wapen.

Het is rond 17.15 uur als de politie melding krijgt van de woningoverval. Drie gemaskeerde mannen drongen even daarvoor de woning van het slachtoffer binnen. Ze waren volledig in het zwart gekleed en droegen tijdens de overval bivakmutsen.

Gevlucht met buit
Na de overval vluchtten het drietal met een onbekende buit in nog onbekende richting. De politie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over de vluchtroute van het drietal.

Deel beelden en informatie
Mensen die voor, rond of na het moment van de overval iets hebben gezien of gehoord in en rond de Lakenstraat, vragen we om contact op de te nemen. Daarnaast zijn camerabeelden en/of dashcambeelden van belang voor het onderzoek. Is er in voorgaande dagen iets opvallends gezien en/of gehoord of op zondag 7 november eerder op de dag in de Lakenstraat of in de omgeving? Dan horen we dat graag.

Melden kan via 0900-8844 of volledig anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Bij anonieme meldingen is een melding voor de politie nooit terug te herleiden naar de melder. Alle informatie, hoe minimaal ook, kan van belang zijn voor het politieonderzoek. Geef hier u Tip

^SvD 2021521810