TIEL -

In Tiel werd vlak voor sluitingstijd een medewerkster van een kledingwinkel overvallen. De overvaller bedreigde de medewerkster met een mes en eiste geld. Wie kan ons meer vertellen over deze man?


De overvaller kwam op vrijdag 6 januari rond 17:55 uur de winkel binnen. Hij liep naar de kassa en bedreigde de medewerkster met een mes en eiste geld. Een andere medewerkster die iets verderop in de winkel aan het werk was merkte dat er iets aan de hand was en liep naar haar collega toe. Toen de man dit zag bedreigde hij haar waarop ze weer is teruggelopen. De kassamedewerkster heeft vervolgens het geld gegeven aan de man. Daarna liep de man de winkel uit.

Signalement

Hopelijk herkent iemand de man aan de hand van de beelden. Hij heeft een lichte huidskleur, spreekt goed Nederlands en heeft een slank postuur. Hij is ongeveer rond de 40 jaar oud en hij had geen gezichtsbeharing. De slachtoffers gaven aan dat de man onder invloed leek, mogelijk is dit in de omgeving opgevallen.

Vluchtroute

Na de overval vluchtte hij in de richting van de Xenos, de Santwijckse poort in Tiel. We weten niet in welke richting de man verder is gevlucht.

Heb je een idee wie de overvaller kan zijn, neem dan contact op. Weet jij meer over de vluchtroute? Laat het ons dan weten. Informatie doorgeven kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.

^LB