TIEL - Op dinsdag 5 mei tussen 16.00 en 17.00 uur werd een 9-jarige jongen mishandeld in het parkje aan Het Achterveld. Het park ligt tussen het Achterveld en de Drumptselaan in Tiel.

Deze jongen was hier in het park aan het spelen. Hij komt twee oudere jongens tegen en werd door één van hen in een soort van vechtkuil geduwd. De jongeren noemen dit “de gulag”. In deze kuil werd hij verv

olgens geslagen en geschopt. Het slachtoffer kon vervolgens niet meer zelfstandig overeind komen. Hij heeft een jongen, die daar toevallig aan het spelen was, gevraagd om zijn vader te waarschuwen.

Het slachtoffer blijkt later in het ziekenhuis ernstig beenletsel te hebben opgelopen. De jongen die het letsel veroorzaakt zou hebben is licht getint, 1.60 a 1.65 meter lang en ongeveer 12 a 14 jaar oud. Een andere jongen, die hem in de kuil heeft geduwd, heeft een blanke huidskleur, lang blond haar tot aan zijn oren en zou mogelijk iets jonger zijn.

Mochten er kinderen zijn thuis gekomen met een dergelijk verhaal of weet je wie er bij betrokken zijn, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.