TIEL - TEC zal komend seizoen uitkomen in de Derde Divisie. De Tielse club had na de 4-1 nederlaag eerder deze week bij SteDoCo een wonder nodig om te overleven, maar ging zaterdag ook in eigen huis onderuit: 0-2.

De aanvallende intenties van TEC om vroeg te scoren tegen de gasten uit Hoornaar, om zo nog iets van spanning terug te brengen, konden al snel de prullenbak in. Het was namelijk SteDoCo dat na twaalf minuten de score opende via Kuyper. Die klap kwam zo hard aan dat TEC nimmer meer een vuist kon maken op een zonovergoten Sportpark De Lok.

Men probeerde het nog wel met doelpogingen van El Idrissi en Derby en door verdediger Leeuwin naar voren te schuiven, maar kort na rust werd de thuisploeg in rouw gedompeld toen Schröder de 0-2 liet aantekenen. Daarmee keert de Tielse club na vier seizoen terug in de Derde Divisie.