HEERHUGOWAARD - Als mediabedrijf worden ook wij dagelijks geconfronteerd met alle berichten rondom de vreselijke coronacrisis. Meerdere keren per dag zien wij de meeste schrijnende voorbeelden van wat COVID-19 met de mensen doet.


Wij zien echter ook mooie voorbeelden van mensen die elkaar helpen, een soort collectief saamhorigheidsgevoel, en juist dit soort berichten geeft de mensen weer hoop op betere tijden.

Dat er nog genoeg te genieten valt en met het besef dat onze kijkers vooral ook zitten te wachten op positief nieuws, zonder aan de dagelijkse gang van zaken voorbij te gaan, ging een van onze redacteuren vanmiddag naar buiten. De lente is immers sinds een week in volle gang.

Als men zich keurig aan de richtlijnen houdt door niet met teveel personen naar buiten te gaan, en de afstand van 1,5 meter te hanteren dan kan men genieten van een heerlijk voorjaarszonnetje en springende lammetjes in de wei. In die weilanden zien we ook een prachtige kleurenpracht van o.a. hyacinten en narcissen.

Een prachtig voorbeeld dat de natuur gewoon zijn werk doet en geen rekening houdt met het virus. Wij worden er in ieder geval wel weer een beetje vrolijk van!

Geniet van elkaar en let op elkaar!

Check ook de lentevideo's op onze Facebookpagina's