TIEL - Iedereen uit Tiel en omgeving kent het gevoel: je komt terug van een welverdiende vakantie, en het ontspannen gevoel dat je zojuist nog had, maakt plaats voor dagelijkse beslommeringen. Het is als de sneeuw die verdwijnt in de zon. Maar maak je geen zorgen, we hebben enkele effectieve suggesties om dat aangename vakantiegevoel te behouden!

Doe iets creatiefs met je vakantiekiekjes


Tijdens de vakantie heb je vast veel foto's gemaakt. Een uitstekende manier om je vakantiegevoel opnieuw te beleven is door deze foto's af te drukken en op te hangen. Je kunt ze ook allemaal verzamelen in een fotoboek. In plaats van ze alleen op je computer of telefoon te hebben herbeleef je met een fotoboek maken je mooiste vakantie herinneringen. Zo kun je, wanneer je naar de zomer verlangt, altijd je fotoboek erbij pakken.

Tip: de fotoboeken van Fotofabriek zijn voor de 8e keer op rij verkozen tot beste fotoboek van Nederland.

Buitenshuis genieten

Op vakantie brengen we vaak meer tijd buiten door dan normaal. Terug in Tiel, ben je mogelijk meer binnen dan je zou willen. Het is aan te raden om regelmatig de frisse buitenlucht op te zoeken. Geniet van de leuke evenementen die in de zomermaanden worden georganiseerd, dineer buiten wanneer het weer het toelaat en spreek af met vrienden op het terras. Dit helpt om je vakantiegevoel levend te houden!

Breng de smaken naar je eigen keuken

Op vakantie proef je vaak heerlijke en nieuwe gerechten. Ben je weer thuis en al snel in je oude routine gevallen? Breng de vakantie terug door gerechten te bereiden uit het land waar je vakantie hebt gevierd! Dit voegt een smaakvol tintje toe aan je dagelijkse leven.

Tijd voor een digitale detox

Tijdens je vakantie heb je misschien gemerkt dat je je telefoon minder gebruikte, omdat er zoveel andere dingen te doen waren. Probeer deze gewoonte vast te houden! Verminder het gebruik van social media en het kijken naar series. In plaats daarvan, besteed meer tijd aan het lezen van een boek of het voeren van een gesprek, zoals je dat op vakantie zou doen. Het zal je helpen om ontspannen te blijven.

Plan je volgende vakantie

Een andere manier om in de vakantiestemming te blijven, is door alvast je volgende trip te plannen! Dit hoeft geen langdurige of dure vakantie te zijn. Zelfs een korte stedentrip of een weekendje weg geeft je al iets leuks om naar uit te kijken.

Samengevat, met deze tips kan iedereen in Tiel en omgeving het zalige vakantiegevoel langer vasthouden. Dus doe er je voordeel mee en geniet na de vakantie nog lekker na!