TIEL - De gewone Avond4daagse gaat dit jaar niet door omdat het coronavirus nog niet weg is. Maar een jaar zonder Avond4daagse vond de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KNWB) ondenkbaar. De KNWB bedacht een mooie oplossing: de Avond4daagse Home Edition.

Je vertrekt vanaf je eigen huis en maakt je eigen routes met een speciale app. Natuurlijk niet in een grote groep, maar alleen of met een vriend(in), sportmaatje of je gezin. En na afoop ontvang je, net als anders, de enige echte Avond4daagse medaille. Donderdag 25 juni reikte sportwethouder Carla Kreuk deze medaille uit aan Florian en Naomi Middag. Florian en Naomi zijn twee van de eerste Tielse lopers die mee hebben gedaan aan deze speciale versie van de Avond4daagse.

Niet alleen waren Naomi en Florian de eerste Tielse lopers die de home edition hebben uitgelopen. Ze hebben ook nog eens geld opgehaald voor het Radboud Fonds. Wat een toppers!

Ook meelopen?
Wil jij ook deze Avond4daagse lopen? Meld je aan via www. avond4daagse.nl. Daar vind je ook meer informatie over het meedoen. Na vier routes ontvang ook jij dan een medaille. Je wilt jouw serie toch ook compleet maken? En het is een leuke invulling van de zomervakantie!