TIEL - Vanwege het coronavirus werkt de gemeente Tiel vanaf maandag 30 maart alleen nog op afspraak. Er is dus geen vrije inloop meer.


Het maken van een afspraak kan telefonisch via (0344) 637111 of online via www.tiel.nl/afspraak. Is het niet noodzakelijk om naar het stadhuis te komen? Stel uw bezoek dan uit.

Het werken op afspraak is een maatregel om zoveel mogelijk het contact tussen mensen te voorkomen. Ook is de looproute aangepast. Heeft u een afspraak, dan komt u binnen via de ingang aan de Achterweg. Na afloop verlaat u het gebouw via de uitgang aan de tuinzijde (richting schouwburg Agnietenhof).

Kom alleen als het noodzakelijk is
Is het op dit moment niet noodzakelijk om naar het stadhuis te komen? Stel uw bezoek dan uit. Is uw rijbewijs of paspoort bijvoorbeeld nog een aantal maanden geldig? Wacht dan met het maken van een afspraak. Zo voorkomen we dat inwoners die nu wel een aanvraag moeten doen geen afspraak kunnen maken.

Verkouden? Blijf thuis!
Hoest of kucht u of bent u verkouden op de dag van de afspraak? Blijf dan thuis! Vergeet niet om uw afspraak te annuleren of te verzetten. Levert dit problemen op? Bijvoorbeeld omdat uw paspoort of rijbewijs binnenkort verloopt, neem dan contact met ons op. Team Publiekszaken denkt graag met u mee.