TIEL - Door rioolwerkzaamheden is de Grotebrugse Grintweg tot 26 juni 2020 voor doorgaand verkeer afgesloten. Er is een omleidingsroute via de Laan van Westroijen. De weg gaat gefaseerd weer open.


Winkels bereikbaar
De winkels aan de Grotebrugse Grintweg (Foodmaster, Chinees afhaalrestaurant Sing Wah en Versplein Augustinus) zijn gewoon bereikbaar. Op dit moment via de Grotebrugse Grintweg (vanaf de Jumbo), later vanaf de rotonde Lokstraat. Slaapspecialist Tiel en Carglass zijn bereikbaar vanaf de rotonde Lokstraat. Klanten van de winkels kunnen kort parkeren op het parkeerterrein naast Versplein Augustinus. Klanten van slaapspecialist Tiel en Carglass kunnen parkeren op het terrein voor deze twee bedrijven.

Andere bushaltes
Busroute 42 is verplaatst naar de Laan van Westroijen. Daarom zijn de haltes nu te vinden op de Laan van Westroijen en de Lokstraat.

Wat is de aannemer aan het doen?
De werkzaamheden aan de kabels en leidingen in de Grotebrugse Grintweg zijn bijna klaar. Aannemersbedrijf ACW BV uit Tiel is nu gestart met rioolwerkzaamheden en het herinrichten van de weg naar een 30 km-zone. De rioolwerkzaamheden zijn in het gebied tussen de Meeslaan en de Korte Binnenhoek. De herinrichting van de weg is het gedeelte van de Grotebrugse Grintweg (tussen rotonde Lokstraat en Bulkweg).

Heeft u nog vragen?
Heeft u nog vragen over deze werkzaamheden en/of omleidingsroute? Neem dan contact op met Frans van Hesteren, email: fvhesteren@tiel.nl of via telefoon: (0344) 637 111.