TIEL - De gemeente wil graag weten hoe inwoners, ondernemers en bezoekers denken over sport en bewegen in de stad en de dorpen. Tot en met 13 november 2022 kunt u uw mening geven in een online vragenlijst.


"We zijn vooral benieuwd wat mensen nodig hebben om meer te sporten en bewegen. Dan kunnen we daar iets aan doen".

Wethouder Carla Kreuk: “Bewegen is hartstikke leuk en gezellig. Je ontmoet vaak nieuwe mensen en het maakt je fit, dat gun ik iedereen. We hopen meer inwoners in beweging te krijgen. Daarom zijn we benieuwd naar uw ervaringen. Wat heeft u nodig om (meer) te bewegen? Welk aanbod mist u? Laat het ons weten in de online vragenlijst.”

De vragenlijst kunt u invullen op uw pc, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Bewegen mogelijk maken voor iedereen

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom iemand niet meedoet aan het Tielse sport- en beweegaanbod. Als wij weten wat mensen tegenhoudt, kunnen we daar iets aan doen. Daarom doen we dit onderzoek. Samen met Federatie Tielse Sportverenigingen gaan we aan de slag om bewegen mogelijk te maken voor iedereen. Ook werken we samen met de buurtsportcoach, sportverenigingen en andere organisaties. Met de informatie uit deze vragenlijst kunnen we mogelijkheden voor sport en bewegen aanbieden, die passen bij de wens van onze inwoners.