TIEL - Tijdens de week van Lezen en schrijven vraagt het Leerhuis Tiel extra aandacht voor laaggeletterdheid. Het Leerhuis organiseert een speurtocht, taalquiz en een veiling.

De activiteiten vinden plaats op 6 en 9 september.

Maandag 6 september: speurtocht en quiz

De week start op maandag 6 september met een speurtocht. De speurtocht ligt klaar bij de Bibliotheek in Zinder. Met de speurtocht gaat u op ontdekkingsreis door het centrum van Tiel. U kunt de speurtocht van maandag 6 tot en met zaterdag 11 september tussen 10:00 – 16:00 uur doen.

Ook is er maandag 6 september tussen 13:00 – 16:00 uur de Leerhuisquiz in Clubhuis Tiel aan de Peppellaan 6. Dezelfde quiz is op woensdag 8 september op hetzelfde tijdstip bij Dynamiek aan de Haaftenlaan 26 in Tiel.

Donderdag 9 september: veiling

Donderdag 9 september van 19:00 – 21:00 uur is er een veiling van tweedehands spullen. Veilingmeesters zijn de taalmeiden Addy en José. De opbrengst van deze veiling gaat naar Kinderen van de Voedselbank.

Heeft u nog spullen op zolder die liggen die zeker de moeite waard zijn om te veilen? Lever deze voor 1 september in bij de Bibliotheek. Voor de veiling zijn kleding en grote items zoals kasten niet geschikt.

Aanmelden
Iedereen kan meedoen! Aanmelden voor de speurtocht hoeft niet. Aanmelden voor de taalquiz en veiling kan door te mailen naar leerhuis@tiel.nl.