TIEL - Zin om te sporten of bewegen, maar u weet niet wat of hoe? Neem dan eens een kijkje op de website Tielbeweegt.nl en zie welke leuke sport- en beweegactiviteiten er bij u in de buurt zijn. Want bewegen is gezond en vooral ook leuk. Komt u ook in beweging?


Het is Nationale Sportweek: hét moment om in beweging te komen. Of gewoon in beweging te blijven zoals u altijd al deed. Want sporten en bewegen maakt je fitter, dat weten we allemaal. Het maakt je socialer. Het creëert nieuwe vriendschappen. Op het veld, maar ook ernaast. Door sport zit je lekkerder in je vel. Het maakt je gelukkiger. Sport doet iets met je!

Om het sport- en beweegaanbod onder de aandacht te brengen ziet u overal in Tiel posters hangen van Tiel Beweegt. Wethouder Sport, Carla Kreuk, plakte symbolisch de eerste posters op bij voetbalvereniging TEC en in de supermarkt. Carla Kreuk: “Van aerobics tot zwemmen, er is voor iedereen van alles te doen in Tiel én in Kapel-Avezaath en Wadenoijen. Er is altijd iets dat bij u past en wat u leuk vindt. Wilt u weten wat voor sportieve activiteiten er zijn of wilt u een proefles volgen? Dan is tielbeweegt.nl het perfecte startschot voor sporten en bewegen.”


Tiel Beweegt

Tiel Beweegt is er van en voor inwoners van de gemeente Tiel. Samen werken we aan een gezond, leuk en vitaal Tiel. Een gemeente waar de Tielse sport- en beweegaanbieders zorgen voor een gevarieerd sport- en beweegaanbod. Een gemeente waar u als inwoner trots op bent en waar het fijn wonen en leven is. Tiel Beweegt u!


Partners van Tiel Beweegt zijn: Gemeente Tiel, Van der Valk Vitaal, GGD Gelderland Zuid, SportFriends Tiel, SportPlaza Tiel, RSG Lingecollege, Eerstelijns Centrum Tiel en de Federatie Tielse Sportverenigingen.