TIEL - Wethouder Carla Kreuk reikte dinsdag 10 november het eerste mantelzorgcompliment 2020 uit. Mevrouw Grazell was de gelukkige ontvanger.


Wethouder Kreuk vertelt: “Mantelzorgers steken veel tijd, aandacht en liefde in de zorg voor een ander. Dat verdient een tastbare blijk van waardering. Vandaag mocht ik het eerste mantelzorgcompliment 2020, een cadeaukaart in de vorm van een FlipPas ter waarde van € 75,-, overhandigen aan mevrouw Grazell. Zij biedt al lange tijd meer dan de gebruikelijke zorg aan haar zieke echtgenoot. De zorg van mantelzorgers is van onschatbare waarde. Het is niet altijd makkelijk. Met hoeveel liefde zij dat ook doen. Het afgelopen jaar zorgde corona voor een extra belasting. Juist in het werk van een mantelzorger is het zo belangrijk om letterlijk dichtbij te zijn. Ik hoop dat mevrouw Grazell en alle andere mantelzorgers die het mantelzorgcompliment ontvangen een mooi cadeau voor zichzelf uitzoeken. Zij verdienen het! ”

Mantelzorgcompliment aanvragen
Krijgt u mantelzorg en vindt u dat uw mantelzorger ook een compliment verdient? U kunt het mantelzorgcompliment aanvragen tot en met 31 december 2020. Meer informatie vindt u op www.tiel.nl/aanvragen-mantelzorgcompliment-2020