TIEL - Arnaud droomde al bijna 10 jaar over een beklimming van de hoogste bergop Antarctica. Mount Vinson is bijna 5 kilometer hoog en hoger dan de hoogste berg in de Alpen. Tijdens de afdaling let Arnaud even niet op en binnen een minuut bevriest zijn oor. Hij merkt het pas als hij in zijn tent is. Zijn oor is wit, hard en ijskoud. Wat nu?


Hoe beklim je de hoogste berg op Antarctica, het koudste continent op onze planeet? Hoe kom je er überhaupt? En hoe bereid je je voor? En dan ben je er en gaat het mis, wat doe je als hulp niet komt? Arnaud neemt je mee op avontuur van zijn voorbereidingen in Nederland tot in zijn tent op Antarctica, klimmend op de flanken van Mount Vinson en door naar de top.

Over de lezing

Deze lezing is in de Bibliotheek in Tiel bij te wonen en thuis via een livestream. De BiebTalk is op woensdag 2 november. Aanvang: 20:00 uur. Kosten: €3,50 (€2,50 voor leden).


Over BiebTalks

Bibliotheek Rivierenland presenteert in 2022 maandelijks een 'BiebTalk'. Online evenementen die je gewoon vanuit huis kunt bijwonen. Laat je inspireren door 10 inspirerende sprekers over evenzoveel thema's.