VARIK - Op vrijdagavond 1 april geeft singer-songwriter Mariam een benefiet concert in het Veerhuis te Varik t.b.v. Henry Mentink en zijn krui-tocht naar Parijs. Hierbij neemt ze haar publiek mee op een muzikale en spirituele reis tot ontwaking.

Tijdens haar optreden in Varik, worden Mariam’s melodieuze songs afgewisseld door het verhaal bij de liedjes: hoe deze -vaak in de vorm van een visioen- tot haar kwamen. Mariam vertelt over wat de betekenis is van de liedjes die ze ontvangt en wat haar spirituele gidsen met de wereld willen delen.

Hierbij begeleidt Mariam zichzelf op gitaar en wordt ze muzikaal ondersteund door Frans de Visser (backing vocal, toetsenist en harmonium). De muziek van Mariam wordt door mensen van over de hele wereld als helend ervaren. Luisteraars voelen zich vaak in hart en ziel geraakt.

Het optreden in Het Veerhuis is onderdeel van een serie concerten die volgt op de release van Mariam’s album Awake, afgelopen januari. Awake werd in binnen- en buitenland positief ontvangen: “Mariam klinkt alsof de hemel door haar heen zingt”, “tot tranen geroerd”, “an exquisite album of channeled songs which are clear as a bell” en “haar stem opent een wereld waarin ik weet wie Ik Ben”.

Op de website van Mariam is haar muziek te beluisteren en op de website van het Veerhuis zijn de tickets te bestellen.

Aanmelden verplicht
Muziek: www.mariamagency.com
Tickets: 15,- te bestellen bij https://www.veerhuis.nl/events/
Locatie: Waalbandijk 8, 4064 CB, Varik
Tijd: deuren openen om 16.00 uur voor een vrijdagmiddagborrel. Voor het optredens is er de mogelijkheid om een kom soep en een broodje te eten tegen een kleine vergoeding.
Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. Na afloop ben je van harte welkom voor een drankje en een gesprek.