TIEL - Wie zijn we? En wie of wat bepaalt dat? Over de vrijheid om te zijn wie je bent valt veel te zeggen. Want heeft iedereen wel diezelfde vrijheid? Tijdens deze BiebTalk zoomen we in op identiteit. Splinter Chabot en Raven van Dorst gaan met elkaar in gesprek over dit thema op woensdag 29 maart.

Een zoektocht van alle tijden. Misschien wel actueler dan ooit. Complexer misschien ook wel. Er zijn zoveel ogen tegenwoordig. Waar lopen we tegenaan in die zoektocht? Hebben we wel echt oog voor wat we voelen en mag alles er wel zijn? Zitten we niet veel te veel vast in hokjes? Veel vragen. Splinter en Raven vertellen over hun ervaringen. Het gesprek wordt geleid door Tirsa With, presentatrice van Het Klokhuis. Verwacht een energieke en open avond met de nodige dosis humor.

Over de sprekers

Splinter Chabot is schrijver, programmamaker, presentator en politicoloog. Hij is auteur van de bestseller 'CONFETTIREGEN', presenteerde voor AVROTROS zijn eigen talkshow 'SPLNTR!', en is bij dezelfde omroep te zien in het programma 'Ondertussen aan de Hofvijver' waarin hij de renovatie van het Binnenhof volgt.

Raven van Dorst is muzikant, acteur en presentator. De laatste jaren verwierf hen bij een breder publiek bekendheid door diens gastoptredens bij verschillende televisieprogramma's en als presentator bij programma's als Nachtdieren en Boerderij van Dorst. Daarnaast is Raven al jarenlang actief in de muziekwereld. Sinds 2016 is hen lid van metalband Dool, door de muziekpers wel eens benoemd als de beste Nederlandse live-act binnen het genre.

Tirsa With is presentator, (stem)acteur en programmamaker. Ze is een van de vaste gezichten van Het Klokhuis (NTR). Ook is ze presentator en redacteur van het online nieuws & geschiedenisprogramma van Omroep ZWART: 'Once Upon A Timeline.' Daarnaast spreekt ze audioboeken in en modereert ze evenementen in de culturele sector.

Reserveer je plaats


Deze BiebTalk vindt plaats in Theater Agnietenhof in Tiel en is thuis bij te wonen via een livestream. De fysieke tickets zijn inmiddels uitverkocht! De livestream is nog wel te reserveren. De BiebTalk is op woensdag 29 maart. Aanvang: 20:00 uur. Kosten livestream: €5,- (gratis voor leden van de Bibliotheek).

Over BiebTalks


Bibliotheek Rivierenland presenteert in 2023 meerdere 'BiebTalks'. Hybride evenementen die je ook gewoon vanuit huis kunt bijwonen. Laat je inspireren door inspirerende sprekers over actuele en prikkelende thema's. Eerder was Israel van Dorsten al te gast. In mei verwelkomt de Bibliotheek Sander Schimmelpenninck en Emine Uğur.

Meer info:
www.bibliotheekrivierenland.nl/biebtalks