TIEL - Alsof de nieuwste zorglocatie van Saamborgh: Hof van Waal altijd al in de buurt De Elzenpasch heeft gestaan, tussen het groen en de karakteristieke jaren 30 wijk.


"Donderdag 12 oktober hebben we de buurtbewoners uitgenodigd voor een housewarming. Als zorgteam willen we ons graag voorstellen en onze prachtige locatie laten zien. En natuurlijk willen de nieuwe bewoners van Hof van Waal graag kennismaken met de andere bewoners in de buurt. De transformatie van een verouderd en vervallen schoolgebouw tot een moderne en duurzame zorglocatie hebben onze buren van dichtbij meegemaakt".

Samen verbinden

“De verbinding zoeken met de buurt is belangrijk voor ons,” verteld locatiemanager Femke Slingerland. Daarom hebben we de buurtbewoners uitgenodigd voor een feestje. “We willen als Hof van Waal echt een onderdeel worden van deze mooie buurt en onze waardering tonen voor hun steun en begrip tijdens de hele bouw. Veel bewoners waren heel benieuwd en wilden al veel eerder komen kijken. Maar het is toch veel gezelliger om samen met de hele buurt een feestje te vieren, een soort burendag 2.0.”