TIEL - Tijdens de herfstvakantie organiseert Stichting Epic Youth in samenwerking met Mozaiek Welzijn & de gemeente Tiel diverse online activiteiten in gemeente Tiel, speciaal voor jongeren van 10 tot 25 jaar oud. Het herfstvakantie programma staat in het teken van gezondheid, creativiteit en entertainment wordt mede door de jongeren zelf georganiseerd.


•Er vindt een gezonde voeding workshop plaats waarin gesproken wordt over allerlei tips en lekkere en gezonde recepten.
•Verder is er een Digital Art workshop waar jongeren leren hoe je met verschillende (AI) tools toffe kunst kunt creëren.
•Ook is er een Streetdance workshop waarbij jongeren kennismaken met de bekende dans.
•Verder wordt er een online Zangles workshop georganiseerd waarin jongeren allerlei technieken en tips leren om thuis mee te oefenen.
•Jongeren kunnen ook gezellig mee doen aan de online Pubquiz en maken kans op leuke prijzen.
•We sluiten de vakantie af met een online Marvel Snap game toernooi. Via de telefoon kunnen jongeren mee doen en leuke prijzen winnen.

Deelnemers kunnen mooie prijzen winnen. De kans op prijzen wordt groter naar mate zij aan meer activiteiten deelnemen. Alle activiteiten worden live uitgezonden via het kanaal van Epic Youth: www.epicyouth.nl/live en worden voorzien van commentaar.

De activiteiten vinden op de volgende momenten plaats:

Za 14 okt - 19:00 - 21:00 - Healthy Food workshop

Ma 16 okt - 19:00 - 21:00 - Zangles

Wo 18 okt - 19:00 - 21:00 - AI art workshop

Do 19 okt - 19:00 - 21:00 - Marvel Snap

Vrij 20 okt - 19:00 - 21:00 - Streetdance

Za 21 okt - 19:00 - 21:00 - Pubquiz

Naast deelname aan de activiteiten, worden jongeren zelf verantwoordelijk gemaakt en ondersteund in de organisatie en uitvoering van de diverse activiteiten. Zoals promotionele activiteiten voor de activiteiten, het verwerken van de inschrijvingen, het opstellen van draaiboeken, het opzetten en beheren van de technische infrastructuur, het presenteren en becommentariëren van de activiteiten, het beheren van de streams, het beheren van chats en de prijsuitreiking.