TIEL - Zaterdagochtend 20 april a.s. is het familie-poppentheater ‘Schaap zoekt een thuis’ te zien bij Walburg Inspireert in de Dominicuskerk in Tiel. Een voorstelling vanaf 3 jaar die gaat over vriendschap, zelfvertrouwen, anders zijn en erbij mogen horen. Opa's, oma's, mama's en papa's zijn van harte welkom om deze voorstelling bij te wonen samen met de (klein)kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes.

Over de voorstelling
‘Schaap zoekt een thuis’ is een avontuur van de twee hartsvrienden Rikkie het schaap en Bruno de hond. Schaap Rikkie is anders dan zijn broertjes en zusjes, omdat hij een vacht vol met gekleurde vlekken heeft. Daarom lachen zij hem uit en mag hij nooit meespelen. Gelukkig heeft hij een grote vriend: Bruno de hond. Maar op een dag is Rikkie het zat en rent hij het bos in. Bruno gaat hem zoeken, want hij weet hoe gevaarlijk het in het bos kan zijn. Ondertussen beleeft Rikkie allemaal spannende avonturen. Hij wordt achterna gezeten door een wolf, hij wordt uit het water gered door een kikker en hij helpt een vlinder om te leren vliegen. Maar..: aan het eind van zijn reis heeft hij allemaal nieuwe vrienden gemaakt. En als hij dan ook zijn trouwe vriend Bruno weer terugvindt, is zijn geluk compleet en voelt hij zich echt thuis!

Walburg Inspireert heeft deze voorstelling in haar programma opgenomen omdat het gaat over actuele thema's die ertoe doen: vriendschap, zelfvertrouwen, anders zijn en erbij mogen horen.

Theatercompagnie Alice
De voorstelling wordt gespeeld door Theatercompagnie Alice. Met beeldende voorstellingen wil dit gezelschap kinderen en volwassenen meenemen naar de magische wereld van het theater waar alles mogelijk is. Een belangrijk thema in de producties van Theatercompagnie Alice is de kwetsbaarheid van de natuur en hoe we als mens omgaan met de aarde en met elkaar. De prachtige zelfgemaakte poppen, komische scenes, wilde achtervolgingen en het positieve einde maken deze voorstelling tot een feestelijke en betekenisvolle gebeurtenis voor de hele familie!

Over Walburg Inspireert
Walburg Inspireert is een nieuw initiatief van de H.Suitbertusparochie in Tiel e.o. en is voor iedereen, ongeacht achtergrond of overtuiging. Walburg Inspireert biedt een breed, verfrissend en inspirerend programma waarin ook maatschappelijke thema’s onderdak krijgen. Meer informatie: www.walburginspireert.nl

Praktische informatie
Zaterdag 20 april 2024
Van 11.00 – 11.45 uur
Zaal open 10.45 uur

Kaarten à € 4,00 p.p. reserveren per email: info@walburginspireert.nl of verkrijgbaar bij Boekhandel Arentsen & Tomey, Voorstad 9 in Tiel.

Locatie voorstelling: Walburg achterzaal– in Dominicuskerk – St. Walburgkerkpad 1 in Tiel