TIEL – Op vrijdagochtend 10 juli wordt om 8.00 uur de nieuwe Aldi-vestiging aan het Westledeplein in Tiel feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleider Paulus Kapteijns. Het wordt een bijzondere gebeurtenis. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De goed geteste producten, bekend als de ‘Trots van Aldi’ geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Het filiaal aan de Kwelkade sluit op donderdag 9 juli om 13.00 uur definitief de deuren. De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. Uiteraard zijn coronamaatregelen van kracht in het kader van de veiligheid van klanten en medewerkers. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als een tablet en een espresso machine of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

RUIME WINKEL
De enthousiaste filiaalleider Paulus Kapteijns: “De vernieuwde winkel zal voor verrassingen zorgen. We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag. Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, wordt de sfeer in de winkel echt verbeterd. We heten iedereen van harte welkom”.

DUURZAME WINKEL
Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de verbouwing wordt gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Papier en folie worden 100% gerecycled. Alle binnen- en buitenverlichting is LED-verlichting. Bij de verbouwing worden regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken. De vernieuwde winkel aan het Westledeplein beschikt over ruim 330 eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 21.00 uur en op zondag van 09.00 tot 20.00 uur.

Kijk hier voor meer informatie.

CORONAMAATREGELEN
Uiteraard zijn in deze uitzonderlijke tijden ook tijdens de feestelijke opening de coronamaatregelen van kracht:

• Hou minimaal 1,5 meter afstand tot andere klanten en onze medewerkers
• Blijf thuis als u ziek bent en vraag iemand anders boodschappen voor u te doen
• Kom alleen (1 persoon per huishouden)
• Het gebruik van een winkelwagen is verplicht
• Geef voorrang aan ouderen en zorgverlenend personeel
• Wees sympathiek voor andere klanten en onze medewerkers. En koop niet meer dan u nodig hebt
• Betaal uw boodschappen zo veel mogelijk met pin. Wanneer u alleen over contant geld beschikt, leg het geld dan neer en pak eventueel wisselgeld zelf op.