TIEL - Woensdag 13 maart om 19.30 uur is er weer een Open Vuur bij Walburg Inspireert in Tiel. Het Open Vuur is een nieuw initiatief waarbij iedereen van harte welkom is. Wat het is? Even een half uur zonder smartphone en verplichtingen, om los te komen van de drukte van alledag en meer thuis te raken bij jezelf. Om je te laten raken door muziek, een beeld of tekst. Om in alle rust je gedachten te laten gaan of zo maar even weg te dromen en van de stilte te genieten. Het Open Vuur biedt inspiratie uit alle windstreken!

Aankomende woensdag 13 maart is het thema ‘De uitdaging die leven heet’.

Vooraf en achteraf kun je mensen ontmoeten en spreken – als je dat wilt. Maar het is ook prima als je kort voor het begin binnen schuift en na afloop meteen weer vertrekt.
Tijdens iedere bijeenkomst branden 7 kaarsen: deze zeven kaarsen in verschillende kleuren, lengtes en diktes, staan voor alle religieuze en spirituele tradities. Voor diversiteit en pluriformiteit op elk gebied, én voor tolerantie, begrip en acceptatie. Het Open Vuur wordt georganiseerd naar een idee van Dirk van de Glind. Iedere zes weken wordt er een Open Vuur in Tiel gehouden. Kom langs en kijk of het iets voor je is.

Praktisch

Wo. 13 maart 2024 - van 19.30-20.00 uur
Graag uiterlijk 5 minuten voor aanvang aanwezig.
Toegang is gratis en aanmelden niet noodzakelijk.

Locatie: Walburg, parochiehuis aan het St. Walburgkerkpad 3 in Tiel

Meer informatie over Walburg Inspireert: www.walburginspireert.nl