TIEL - Barry Beijer komt per direct de selectie van TEC versterken. De 29-jarige centrale verdediger komt over van DOVO. Beijer en TEC gaan de samenwerking voor een half jaar aan. Daarnaast kan TEC in het nieuwe seizoen ook rekenen op Tufan Özbozkurt en Jesse van Baal, want zowel Tufan als Jesse verlengen de samenwerking met TEC met een jaar.


Barry Beijer
Geboren in Duiven startte Beijer in 1996 zijn voetballoopbaan bij DVV Duiven. In 2009 maakte Beijer de overstap naar Vitesse, waar hij in Jong Vitesse speelde om in 2011 Vitesse te verruilen voor De Treffers. Hij blijft tot 2015 in Groesbeek om dan de overstap te maken naar Achilles’29. Daar debuteert hij op 7 augustus 2015 in de wedstrijd tegen Jong Ajax. Wanneer Achilles’29 in het seizoen 2016/2017 uit de Eerste divisie degradeert, maakt Beijer de overstap naar sv Spakenburg. Daar promoveert (aanvoerder) Beijer in zijn eerste seizoen direct van de Derde divisie naar de Tweede divisie. Na drie seizoen verlaat Beijer Spakenburg om zijn loopbaan te vervolgen bij DOVO. Beijer vertrekt nu bij DOVO en komt per direct de selectie van TEC versterken.

Tufan Özbozkurt
Tufan Özbozkurt kwam in de zomer van 2020 over van FC Lienden naar TEC. De 27-jarige middenvelder tekende toen een akkoord voor een jaar getekend en verlengt zijn contract met nog een jaar. Het afgelopen seizoen kwam Özbozkurt vier keer in actie voor TEC in de competitie, voordat deze werd stilgelegd. Özbozkurt voetbalde sinds oktober 2019 bij FC Lieden. Daarvoor kwam Tufan uit voor Jong FC Utrecht, verschillende clubs in Turkije, Jong PSV en Elinkwijk.

Jesse van Baal
Ook Jesse van Baal werd in de zomer van 2020 door TEC voor een jaar vastgelegd. De 22-jarige aanvaller kwam toen over van FC Lienden. Van Baal verlengt zijn samenwerking met de club voor nog een jaar. Jesse van Baal, geboren en getogen in Maurik, kwam in de zomer van 2017 vanuit de jeugd van FC Utrecht naar FC Lienden, maar kampte sindsdien met blessures. Eind 2018 maakte hij weer zijn eerste speelminuten tijdens een wedstrijd van O23 TEC/Lienden en scoorde gelijk twee keer tegen Alverna. In de zomer van 2020 maakte van Baal de overstap naar TEC, waar hij herenigd werd met trainer Hans van de Haar.