TIEL - TEC kan ook volgend seizoen rekenen op Basil Camara en Jean-Ruben Desrosiers. Zowel Camara als Desrosiers hebben hun contract bij de club met een jaar verlengd.


Basil Camara
TEC maakte maart vorig jaar bekend dat Basil Camara was aangetrokken door de club om de selectie in het nieuwe seizoen te versterken. Camara speelde tot dusver 4 competitiewedstrijden voor TEC voordat de competitie werd stilgelegd.

De 28-jarige verdediger speelde eerder als voor DVS’33 uit Ermelo, Jong Go Ahead Eagles, WHC uit Wezep, WSV Apeldoorn en de jeugd van PEC Zwolle.

Basil Camara is blij met de contractverlenging: “We zijn dit jaar begonnen aan een missie en hebben die niet kunnen afmaken! Ik heb het erg naar mijn zin hier en ben gebrand om deze missie te laten slagen.”

Jean-Ruben Desrosiers
De 26-jarige rechtsback versterkt sinds de zomer de selectie van TEC. Desrosiers speelde dit seizoen twee wedstrijden voor TEC. De geboren Rotterdammer speelde sinds januari 2020 bij FC Lienden, alvorens hij de overstap naar TEC maakte.

Jean-Ruben speelde in het verleden vooral in Engeland. Zo speelde hij onder andere bij clubs als Stockport FC, Dunkirk FC, Nottingham Forrest U21, Coalville Town FC, Barwell FC en Tamworth FC. In Nederland speelde Jean-Ruben vanaf de F tot en met het eerste elftal voor Alexandria’66. Vanaf daar vertrok hij in 2011 naar Engeland.

Ook Jean-Ruben Desrosiers is blij met de verlenging van zijn contract bij TEC: “Ik ben erg tevreden hier bij de TEC. Ik heb veel leuke en gezellige mensen om me heen, die me helpen om het beste uit mezelf te halen. Zoals trainer Hans van de Haar, maar ook anderen. Ze helpen me mijn spel te verbeteren en me als speler beter te maken. Ik ben dan ook erg gemotiveerd om een heel goed seizoen te draaien hier bij TEC.”