TIEL - Basil Camara speelt volgend seizoen ook bij TEC. Camara heeft zijn contract verlengd met een jaar en gaat daarmee zijn derde seizoen in.


Basil Camara speelt sinds de zomer van 2020 in het oranje shirt van TEC. Daarvoor kwam Basil Camara uit voor DVS’33 uit Ermelo, Jong Go Ahead Eagles, WHC uit Wezep, WSV Apeldoorn en de jeugd van PEC Zwolle.

De 29-jarige verdediger heeft zich bij TEC met zijn voetbalkwaliteiten, vechtlust, inzet zijn innemende persoonlijkheid en betrokkenheid bij de club ontwikkeld tot een belangrijke speler binnen de selectie en aanwinst voor de club.

Basil Camara is blij met de contractverlenging: “Ik ben blij met het verlengen van mijn contract. Ik ga mijn 3e seizoen in op De Lok. Toen ik hier kwam hebben we als team een gezamenlijk doel afgesproken. Dit is een proces waar ik graag onderdeel van wil uitmaken en dat mij ook heeft doen besluiten om hier te blijven. En ik denk dat de club met de versterkingen laat zien dat we een gemeenschappelijke doelstelling hebben en alles op alles zetten om die ambitie te realiseren.”