TIEL - Bram Kaarsgaren heeft een contract getekend bij sv TEC. De talentvolle keeper tekent een contract tot het einde van het seizoen.


De 22-jarige Kaarsgaren startte keepersloopbaan in de jeugd van Willem II, Brabant United en Den Bosch O19, alvorens hij naar Amerika vertrok om daar voetbal met studie te combineren. Via het recruitmentsbureau KingsTalent vond Kaarsgaren een plaats op de Carson-Newman University in Tennessee. Hier haalde hij zijn bachelor en in Division 2 sleepte hij verschillende awards binnen. In de zomer van 2022 maakte Kaarsgaren een transfer naar de Southern Methodist University in Texas, dat uitkomt in Division 1. Nu maakt Kaarsgaren de overstap naar TEC, waar hij per direct beschikbaar is.

Bram Kaarsgaren kijkt uit naar de samenwerking met TEC: “Ik ben ontzettend blij met de overstap naar TEC. Ik verheug me er enorm op om met deze selectie een sterke tweede seizoenshelft neer te zetten met veel overwinningen. TEC is mijn eerste Nederlandse club weer na 4 jaar afwezigheid door een Amerikaans avontuur, dus ik ben de club en de staf enorm dankbaar voor deze kans.”