TIEL - Daan Disveld, Skender Loshi en Massimo Fonseca Hoogerwerf en TEC hebben in goed onderling overleg besloten om de samenwerking te beëindigen. Daan Disveld vertrekt per direct naar Dovo, waar hij oud-keeper Sebastiaan van der Sman weer tegenkomt, Skender Loshi vertrekt naar Kosovo en Massimo Fonseca Hoogerwerf gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging.


Daan Disveld
Drie jaar geleden kwam Daan Disveld over van FC Den Bosch naar TEC, toen TEC, net als nu, in de Tweede Divisie speelde. Na een seizoen in de Derde Divisie dwong Daan met zijn team door promotie de terugkeer naar de Tweede Divisie af. Menig pupil van de week noemde Daan als zijn grote voorbeeld en Daan is erg geliefd bij de TEC-aanhang. We willen Daan Disveld extra bedanken voor 3 ongekende seizoenen, zijn tomeloze inzet, zijn enthousiasme, betrokkenheid bij de jeugd en gezelligheid en wensen hem een mooi vervolg van zijn loopbaan bij DOVO!

Massimo Fonseca Hoogerwerf
Massimo Fonseca Hoogerwerf kwam deze zomer over naar TEC om de aanvalslinie van TEC versterken. Massimo speelde voor het Poolse Zaglebie Lubin II, daarvoor droeg hij onder andere de shirts van NEC, Arnhemse Boys en De Graafschap. De 20-jarige, talentvolle aanvaller behoorde dit seizoen 3 keer tot het basiselftal van TEC en viel zes keer in. Wij bedanken Massimo voor zijn inzet, sportiviteit, gezelligheid en steun en wensen hem heel veel succes!

Skender Loshi
Na precies twee wedstrijden in het oranje neemt Skender Loshi afscheid van TEC. Skender gaat een mooie uitdaging aan in Kosovo. In deze korte tijd hebben we Skender leren kennen als een aardige en innemende persoonlijkheid. Ook Skender willen wij bedanken voor zijn inzet, sportiviteit en steun en wensen hem heel veel succes in Kosovo!

Versterking op komst
De Technische commissie is druk bezig met het aantrekken van versterking. Nader nieuws daarover volgt.