TIEL - Danny van Haaren komt volgend seizoen de selectie van TEC versterken. Van Haaren komt over van Katwijk en tekent een contract van een jaar, met een optie tot verlenging.


Met de 24-jarige van Haaren haalt TEC een talentvolle middenvelder in huis, die de jeugd SBV Excelsior en Feyenoord (6 seizoenen) heeft doorlopen. Ook komt hij in deze periode uit voor de Nederlands jeugdelftallen -15, -16 en -17. Van Feyenoord verhuisde van Haaren naar Almere en Cambuur, voordat hij naar Telstar vertrok. Daar debuteerde hij in het betaald voetbal en speelde vijftien wedstrijden in de Eerste Divisie. In de zomer van 2019 maakt Van Haaren de overstap naar Katwijk, waar hij nu drie seizoenen het oranje shirt van Katwijk heeft gedragen. Volgend seizoen draagt Van Haaren het oranje shirt van TEC.

Van Haaren kijkt uit de samenwerking: “Na een goed gesprek gehad te hebben met de trainer en teammanager van TEC heb ik besloten om de overstap te maken. Ik ben nu 24 en ik wil elke week spelen. Tuurlijk moet ik het zelf laten zien maar door het goede gevoel dat ze me gaven, ga ik die uitdaging graag aan. Tot volgend seizoen!”