TIEL - Dilivio Hoffman heeft zijn verbintenis met sv TEC verlengd en Nick Leijten verlaat de club per direct om meer tijd te kunnen spenderen aan zijn familie en eigen bedrijf.


Vorig jaar kwam de 23-jarige aanvaller van De Treffers over naar TEC om de aanval te versterken. Tot dusver speelde Hoffman vier wedstrijden in de competitie voor TEC, waarin hij een keer scoorde en een assist gaf.

Divilio Hoffman kijkt uit naar de verdere samenwerking: “Ik heb het nog steeds erg naar mijn zin bij TEC en ben daarom blij met het vertrouwen van de club, trainer Hans van de Haar, de staf en mijn team. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking.”

Meer tijd voor familie en eigen bedrijf
Keeper Nick Leijten zal het doel voor TEC niet meer verdedigen. De 29-jarige keeper heeft aangegeven bij de technische commissie per direct de club te willen verlaten om meer tijd te kunnen spenderen aan zijn familie en zijn stukadoorsbedrijf. Leijten kwam vorig jaar van FC Den Bosch over naar TEC, waar hij drie keer het doel verdedigde voordat de competitie werd stil gelegd.

TEC is blij met de contractverlening van Dilivio Hoffman en vindt het vertrek van Nick Leijten jammer maar begrijpelijk: “Dat Dilivio deel uit blijft maken van onze selectie vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Dilivio is een ervaren speler, waar we altijd op kunnen bouwen en waar het prettig mee samenwerken is. Dat geldt natuurlijk ook voor Nick Leijten. Maar het is moeilijk een eigen bedrijf, waarbij ook fysiek werk komt kijken, en familie te combineren met voetballen op topniveau. We vinden het jammer, maar hebben er alle begrip voor. We bedanken Nick dan ook voor de prettige samenwerking, zijn inzet en enthousiasme en wensen hem veel succes toe.”