TIEL - Dilivio Hoffman vertrekt per direct naar FC Ballkani in Kosovo, waar hij gaat spelen in de Football Superleague of Kosovo, het hoogste niveau van voetbal in Kosovo.

Dilivio Hoffman
Dilivio Hoffman (24) kwam in de zomer van 2020 van De Treffers over naar onze club. Door zijn aanvallende kwaliteiten, zijn snelheid en zijn inzet ontwikkelde Hoffman zich al snel tot een waardevolle, vaste kracht binnen de selectie. We bedanken Dilivio voor zijn inzet, zijn betrokkenheid en samenwerking. Het was erg fijn om je bij onze club te hebben en je op het veld de strijd aan te zien gaan met de tegenstanders. Daar hebben we van genoten. Heel veel succes en plezier bij FC Ballkani!

Dilivio Hoffman: “Ik heb de kans gekregen om weer betaald voetbal te spelen bij een prachtige club in het buitenland. Dat is een hele mooie ervaring voor mij en zo’n kans wil ik niet aan mij voorbij laten gaan. Ik heb hier bij de club een leuke tijd gehad met hele leuke momenten, dus ik zal de club en de spelers dan ook enorm missen.”