TIEL - Eric Meijers treedt per direct toe tot de technische staf van TEC. De 59-jarige Nijmegenaar gaat binnen de technische staf samenwerken met trainer Hans van de Haar. Meijers en TEC gaan de samenwerking aan voor dit seizoen.


Meijers is sinds 1992 actief als trainer in het amateurvoetbal. Van 2002 tot 2012 was Meijers enorm succesvol met Achilles ’29 uit Groesbeek, waarna hij bij Helmond Sport aan de slag ging in het profvoetbal. In 2015 keerde Meijers terug bij Achilles, dat inmiddels Eerste Divisie speelde. In 2018 verruilt Meijers Achilles’29 voor VVSB. In de winter van 2019 wordt Meijers door Spakenburg weggekocht bij VVSB. Bij Spakenburg is Meijers de opvolger van John de Wolf, die naar toen naar Feyenoord vertrok om de assistent te worden van trainer Dick Advocaat. In 2012 ontving de – toen -49-jarige Meijers de Rinus Michels Award voor beste amateurtrainer van Nederland.

Meijers leidde Spakenburg dat seizoen vanaf de degradatiezone naar een zevende positie in de competitie. Dat seizoen (2019-2020) wordt echt stilgelegd vanwege corona. In het seizoen dat daarop volgt (2020-2021), gaat Spakenburg onder leiding van Spakenburg goed van start. Spakenburg staat op een derde plaats in de competitie, als de competitie wederom vanwege corona wordt stilgelegd. In november 2021 loopt de samenwerking tussen Meijers en Spakenburg ten einde. Sindsdien is Meijers niet als trainer verbonden geweest aan een club. Wel heeft hij vanwege zijn 30-jarige trainerschap een biografie uitgegeven. Nu treedt Meijers per direct toe aan de technische staf van TEC.

Eric Meijers kijkt uit naar zijn samenwerking met TEC: “ Jack’s League is een mooie en aantrekkelijke competitie en zeer onvoorspelbaar. De onderlinge verschillen in de competitie zijn klein én het tij kan zo maar keren. Ik heb er dan ook veel zin in om samen met Hans van de Haar en de selectie een mooi vervolg aan het seizoen te geven.”