TIEL - Gino Bosz komt de selectie van TEC in het nieuwe seizoen versterken. Lucas Grizell wordt voor 2 jaar verhuurd aan SML Arnhem.

Nieuwe aanwinst Gino Bosz
Gino Bosz is de aanwinst binnen de selectie van TEC. Met Bosz haalt TEC een ervaren speler in huis. In 2014 debuteerde Bosz bij Vitesse in het betaald voetbal en een jaar later maakte hij de eerste competitietreffer in het shirt van Heracles Almelo. Vanuit Almelo vertrok Bosz naar SC Cambuur om daarna weer bij Vitesse aan te sluiten. IN datzelfde seizoen wordt Bosz met Jong Vitesse kampioen in de Derde Divisie (Zondag). Bosz vertrekt naar Go Ahead Eagles, waar hij twee seizoenen blijft. Eind 2020 pakt de geboren Rotterdammer zijn voetbalschoenen op voor een buitenlands avontuur in Griekenland en maakt nu de overstap naar TEC. Bosz zal in het nieuwe seizoen (2021/2022) dan ook uitkomen in het oranje shirt van TEC.

Gino Bosz kijkt uit naar de samenwerking met TEC volgend seizoen en hoopt deze samenwerking in het nieuwe seizoen om te zetten in mooie resultaten. “ De ambitie van de club spreekt me erg aan en daar ik wil ik met mijn ervaring en kwaliteiten graag aan bijdragen. Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan en kijk uit naar de start van het seizoen.”

Keeper Lukas Grizell naar SML Arnhem

Lukas Grizell heeft zijn contract met TEC met 2 jaar verlengd en wordt het komende seizoen verhuurd aan SML Arnhem. De jonge, talentvolle keeper kwam vorig jaar over van Tricht naar TEC.