TIEL - Guido van Rijn heeft zijn contract bij TEC verlengd en speelt ook volgend seizoen bij de Tielse tweede-divisionist. Van Rijn kwam vorig jaar over van De Treffers naar TEC en speelt sinds de zomer van 2021 in het oranje shirt van TEC. Daarvoor kwam Van Rijn onder andere uit voor FC Lienden onder Hans van de Haar, Spakenburg en vv Bennekom.


De 30-jarige linksback heeft zich sinds afgelopen zomer bij TEC met zijn voetballende kwaliteiten, loopvermogen, lef, werklust en innemende persoonlijkheid ontwikkeld tot een vaste kracht binnen de selectie en een aanwinst voor de club. Van Rijn behoorde dan ook het afgelopen seizoen in alle gespeelde (15) wedstrijden tot de basis.

Guido van Rijn is blij met de contractverlenging: “Ik ben blij met het verlengen van mijn contract. Het afgelopen jaar is me erg goed bevallen. Ik heb het goed naar mijn zin binnen het team en de club en de samenwerking met de trainers en technische staf is goed. De waardering hier is groot en dat geeft ook een goed gevoel. Daarnaast zijn we hier met het team, de staf en de club met mooie ontwikkelingen bezig, waar ik graag aan wil bijdragen.”