TIEL - Guytho Mijland en Givon Derby versterken per direct de selectie van TEC. De 26-jarige aanvaller Mijland en 19-jarige aanvaller Derby tekenen beiden een contract tot het einde van dit seizoen.

Guytho Mijland

Guytho Mijland bracht zijn jeugd door bij voetbalclubs als Zeeburgia, Ajax en Vitesse. In de zomer van 2018 verruilt Mijland Hercules voor FC Lienden. FC Lienden degradeert echter aan het einde van het seizoen, waarna Mijland besluit op zoek te gaan naar een nieuwe club. In 2019 keert Mijland nog even terug naar FC Lienden alvorens hij het avontuur op zoekt in het buitenland. In de herfst van 2020 tekent Mijland een contract bij de Slowaakse tweededivisionist Partizán Bardejov. Mijland speelt één seizoen in Slowakije, waarna hij terugkeert in Nederland. Nu sluit hij per direct aan bij de selectie van TEC.

Ook Guytho Mijland kijkt uit naar de samenwerking: “Na mijn terugkomst uit Slowakije in Nederland, ben ik bij TEC gaan meetrainen. Ik kon wel in Slowakije blijven, maar dat wilde ik niet. Terug in Nederland kwam in contact met Hans en toen ben ik hier gaan trainen. Dat beviel me goed. Ik ken Hans goed en ik kwam hier ook verschillende oud-teamgenoten tegen. Ik hoop hier weer met een hoop plezier te gaan voetballen! Daar kijk ik naar uit en heb ik veel zin in.”

Givon Derby
Givon Derby bracht zijn jeugdjaren voetballend door bij Zeeburgia Jeugd en FC A’dam O23, alvorens hij het avontuur in het buitenland opzocht. Daar speelde hij bij het Turkse Besiktas (O19) en G. Birligi (O19) en het Portugese Beira-Mar (O19). Nu is hij weer terug op Nederlandse bodem, waar hij per direct aansluit bij de selectie van TEC.