TIEL - Deze week is in goed overleg tussen TEC en Hans van de Haar en Eric Meijers besloten om de samenwerking na het einde van het lopende seizoen te beëindigen. Hiermee komt voor Van de Haar een einde aan een periode van 4 jaar trainerschap en voor Meijers aan een periode van anderhalf jaar trainerschap.


Van de Haar was sinds de zomer van 2020 hoofdtrainer bij TEC. Eric Meijers sloot in het najaar van 2022 aan bij de technische staf van Van de Haar, waarna zij het hoofdtrainerschap gezamenlijk als duo invulde.

TEC: “Met Hans van de Haar en Eric Meijers hebben we de afgelopen jaren altijd prettig samengewerkt en we zullen dit ook de komende maanden blijven doen. Zowel Van de Haar als Meijers hebben een grote passie voor het trainersvak en de voetbalsport en dat was in vrijwel alles merkbaar. Van de Haar als Meijers worden dan ook als vakmensen, maar zeker als mens zeer gewaardeerd binnen de selectie, de staf en de club. We wensen Hans van de Haar en Eric Meijers dan ook heel veel succes, gezondheid en geluk toe bij alles wat ze in de toekomst gaan doen. “