TIEL - Jason Wall komt de selectie van TEC per direct versterken. De 30-jarige verdediger speelde hiervoor bij het Belgische Sint-Lennaarts.

Nieuwe aanwinst Jason Wall
De in Willemstad geboren verdediger begint zijn voetballoopbaan in de jeugd van RKTVV en Jong Willem II. In de zomer van 2015 vertrekt Wall KFC Lille en speelt hij vervolgens bij KFC Houtvenne, Sint-Lennaarts en Zwarte Leeuw. In 2019 sluit Wall aan bij Stedeco, om een jaar later weer terug te keren naar Sint-Lennaarts. Nu versterkt Wall per direct de selectie van TEC.

Ook speelde Wall van 2014 tot en met 2017 onder leiding van onder andere Patrick Kluivert in het nationale elftal van Curaçao.

Jason Wall kijkt uit naar de samenwerking met TEC: “Ik verheug me op de samenwerking met mijn nieuwe teamgenoten, technische staf en alle mensen binnen de club. Ik ken TEC als een ambitieuze club met goede spelers. Ik ga ontzettend mijn best doen om met de club een belangrijke rol van betekenis te spelen in deze mooie en competitieve tweede divisie. Ik denk dat we als team vooral moeten genieten dat we weer mogen voetballen. De club straalt in alles vertrouwen en gretigheid uit, dus ik heb er ontzettend veel zin in.”