TIEL - Junior Ebobo heeft zijn verbintenis met TEC verlengd en komt ook volgend seizoen voor TEC uit
in de Tweede Divisie.


De 27-jarige aanvaller kwam tot dusver 3 keer uit voor TEC, dat in het afgelopen seizoen 4 keer in actie kwam in de Tweede Divisie, totdat de competitie werd stilgelegd vanwege het coronavirus. In die drie wedstrijden scoorde Ebobo 2 keer.

Ebobo startte zijn loopbaan in de jeugd van NAC Breda en vertrok daarna naar België. In België speelde hij onder andere voor Royal Cappellen, KFC Houtvenne, KFC Turnhout, Patro Eisden en RC Hades. Vorig jaar sloot hij aan bij de selectie van TEC, waar hij nu heeft bijgetekend voor nog een seizoen.

Junior Ebobo is blij met de contractverlening: “Ik ben erg blij dat de club het vertrouwen in mij heeft om samen door te gaan en de plannen die er zijn te realiseren. Ik ben blij dat ik kan samenwerken met Hans van de Haar en dit team. Binnen het team en de staf is veel ervaring en ik heb de afgelopen tijd veel bijgeleerd. Ik ben sterker geworden en vooruitgegaan. En ik zal ook hard blijven werken om zo de club, de staf en mijn teamgenoten terug te betalen voor het vertrouwen dat ze in mij hebben. Ik kijk er naar uit om weer te spelen. Hopelijk kan dat gebeuren met veel publiek langs de lijn als de corona situatie onder controle is.”

TEC is verheugd met de contractverlening van Junior Ebobo: “Dat Junior deel uit blijft maken van onze selectie zien we als erg goed nieuws. Er is volop vertrouwen in Junior en hij draagt ook bij aan de goede sfeer binnen het team. Junior is een enthousiaste, gedreven topsporter en harde werker, die veel betrokkenheid bij onze club laat zien. We hopen nog lang te mogen genieten van zijn voetbalkwaliteiten en dat we samen verder kun gaan op de weg, die wij als club zijn ingeslagen.”

Richard Arndts aan de slag bij OVC’85
Na 3,5 jaar gaat Richard Arndts TEC verlaten. Richard gaat bij OVC’85 uit Oosterbeek aan de slag als verzorger en met het assisteren van hoofdtrainer Bastiaan Veldhuizen. Omdat Richard zich al wil toeleggen op de voorbereiding van het nieuwe seizoen bij OVC’85, beëindigt Richard de werkzaamheden bij TEC met ingang van 1 maart als de competitie niet herstart wordt.

TEC wenst Richard Arndts veel succes en plezier bij OVC’85: “We hebben de afgelopen 3,5 jaar heel fijn met Richard samengewerkt en natuurlijk hopen we dat we dit seizoen nog beroep op hem kunnen doen. Het spelen van een aantal wedstrijden zou een fijne afsluiting zijn van deze lange samenwerking. We wensen Richard heel veel succes en plezier bij zijn nieuwe club en bedanken hem hartelijk voor de afgelopen jaren.”