TIEL - De 20-jarige Justin Jonathans versterkt in het nieuwe seizoen de selectie van TEC. De talentvolle rechtervleugelverdediger heeft een 1-jarig contract getekend. Justin Jonathans komt over van Go Ahead Eagles, waar hij het afgelopen seizoen deel uitmaakte van de, naar de 1e divisie gepromoveerde, O21-selectie.

Justin Jonathans kijkt uit naar de samenwerking met TEC: ”Na goede gesprekken met zowel Eric Meijers, onder wie ik al getraind heb bij Spakenburg, en Hans van der Haar, wiens visie onder andere over talentontwikkeling mij zeer aansprak, was mijn keuze snel gemaakt. Na veel ervaring te hebben opgedaan in de hoogste BVO-jeugdcompetities, wil ik een nieuw avontuur aangaan in de landelijke seniorendivisie. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen. Ik wil mij verder ontwikkelen en een bijdrage leveren aan successen met de selectie.”

Justin Jonathans
Met de komst van Justin Jonathans versterkt TEC zich met een regionaal talent. In de afgelopen jaren speelde Jonathans met NEC in de hoogste divisie onder andere in de poule met Ajax, AZ en PSV. Na een tussenstap naar Spakenburg, maakte Justin de overstap naar Jong Go Ahead Eagles. Met Jong Go Ahead Eagles werd Jonathans dit jaar kampioen, waardoor Jong Go Ahead Eagles promoveerde naar de Eerste Divisie. Deze zomer maakt Justin Jonathans de overstap naar TEC, waar hij in het seizoen 2023/2024 in het oranje-wit van de club zal spelen.