TIEL - Lars Ten Teije komt volgend seizoen de selectie van TEC versterken. Ten Teije komt over van GVVV en tekent een eenjarig contract.
1 seizoen


Nieuwe aanwinst Lars Ten Teije

Met de 24-jarige Apeldoorner haalt TEC een talentvolle buitenspeler in huis. De jonge Ten Teije startte zijn voetbalcarrière in Apeldoorn bij Victoria Boys. In 2007 maakt Ten Teije de overstap naar de jeugdopleiding van Vitesse. Daar doorloopt hij de jeugdopleiding, waarna hij in 2016 aansluit bij Jong Vitesse. Hier speelt hij drie seizoenen, waarna hij medio 2017 door Vitesse beloond wordt met een driejarig profcontract. Een dag na het tekenen van zijn contract, debuteert de dan 19-jarige Ten Teije al in het eerste elftal van Vitesse tijdens de uitwedstrijd van Vitesse tegen Exelsior. Overigens scheelde het maar een haartje over Ten Teije had tijdens zijn debuut ook gescoord. Zijn optreden in Vitesse 1 krijgt echter geen vervolg waarna Ten Teije in 2020 de overstap maakt naar GVVV.

Lars Ten Teije kijkt uit de samenwerking: “Het lijkt mij superleuk om voor TEC te komen spelen. De ambities van de club komen erg overeen met mijn eigen ambities en dat is zo hoog mogelijk eindigen en meedoen om de bovenste plaatsen. Mijn verwachtingen zijn dan ook dat we dat gaan doen. Zeker als je kijkt naar de versterking die TEC heeft gehaald en de ploeg die er nu al staat. Ik hoop dan ook dat ik mijn steentje daaraan kan bijdragen en dat ik belangrijk kan zijn voor het team met veel doelpunten en assists!