TIEL - Assistent-trainer Léon Hese en keeper Kees Heemskerk verlaten de club per direct. Zowel Hese als Heemskerk hebben bij de club aangegeven meer tijd te willen spenderen aan hun maatschappelijke carrière en privéleven.

Meer tijd voor familie en maatschappelijke carrière
Léon Hese maakt niet langer deel uit van de technische staf van TEC. De 40-jarige assistent-trainer heeft aangegeven de club per direct te willen verlaten. Hése: “ De beslissing om te stoppen als assistent-trainer hier bij de club was niet makkelijk. Ik merkte dat ik het steeds lastiger vond om mijn werk, mijn gezin en het assistent-trainerschap bij TEC te combineren. Ook de reistijd speelt daarbij een rol. Maar ik kijk terug op mooie tijd bij TEC en heb met heel veel plezier samengewerkt met Hans van de Haar, de spelers, de technische en medische staf en de club. Ik wil iedereen die TEC een warm hart toedraagt dan ook bedanken voor de afgelopen tijd.”

Ook voor keeper Kees Heemskerk geldt dat het combineren van zijn maatschappelijke carrière, zijn privéleven en sporten op hoog niveau steeds zwaarder viel. “Het was geen makkelijke keuze, maar ik heb hem op tijd gemaakt zodat TEC de tijd heeft om eventuele vervanging te vinden. Ik wil graag al mijn teamgenoten bedanken voor de mooie tijd, en het begrip voor mijn keuze.”

TEC bedankt zowel Léon Hese als Kees Heemskerk voor hun inzet en wenst hun veel succes: “We kijken terug op een goede samenwerking met Léon. Léon is een fijne en sociale persoonlijkheid, die altijd klaar staat om te helpen en mee te denken. We kijken dan ook terug op een mooie en gezellige tijd. Dat hij hier zowel als assistent-trainer en in het verleden als speler zijn steentje heeft bijgedragen aan het realiseren van onze plannen, dat maakt deze samenwerking ook speciaal. We hebben het afgelopen seizoen dan ook op zijn inzet, betrokkenheid, enthousiasme en professionaliteit kunnen vertrouwen. Daarvoor willen we Léon hartelijk bedanken. Dat geldt natuurlijk ook voor Kees.
We hebben Kees leren kennen als een fijne persoonlijkheid en een ervaren professional, waar we keer op keer op konden vertrouwen. Binnen en buiten de lijnen. We willen Kees dan ook hartelijk bedanken voor zijn inzet, betrokkenheid bij onze club en professionaliteit. We vinden het jammer dat we afscheid moeten nemen van zulke ervaren en fijne mensen, maar we respecteren natuurlijk hun keuze en wensen Léon en Kees heel veel succes in hun verdere loopbaan en toekomst.”