TIEL - Marciano Mengerink komt de selectie van TEC in het nieuwe seizoen versterken. De 31-jarige centrumspits maakt na dit seizoen de overstap van Katwijk naar TEC.

Nieuwe aanwinst Marciano Mengerink

Marciano Mengerink speelt in het nieuwe seizoen bij TEC. De 31-jarige aanvaller komt over van Katwijk, waar hij de afgelopen acht seizoenen speelde. Mengerink speelde in zijn jeugd voor FC Zutphen, waarna hij in 2013 de overstap maakte naar SDV Barneveld. In de zomer van 2013 zoekt Mengerink het avontuur in het buitenland op en gaat hij aan de slag bij het Engelse FC Barnet. In 2014 keert Mengerink terug op Hollandse bodem en sluit hij aan bij de selectie van Katwijk. Daar ontwikkelt Mengerink zich tot een vaste kracht binnen de selectie. Tot dusver speelde Mengerink 171 wedstrijden voor Katwijk, waarin hij 105 keer scoorde en 31 assists verzorgde. In het nieuwe seizoen (Jack’s League 2022/2023) komt Mengerink uit in het oranje shirt van TEC.

Marciano Mengerink kijkt uit naar de samenwerking met TEC volgend seizoen en hoopt deze samenwerking in het nieuwe seizoen om te zetten in resultaat: “Ik heb een mooie tijd gehad bij Katwijk, maar heb het afgelopen half jaar weinig kunnen spelen. Vanuit mijn behoefte aan meer speeltijd bij een club op Tweede Divisie-niveau ben ik verder gaan kijken. Na een aantal goede gesprekken met TEC, heb ik besloten de overstap te maken naar TEC. De ambities van TEC spreken me erg aan en daar wil ik met mijn ervaring en kwaliteiten dan ook graag een bijdrage aan leveren.”