TIEL - Mo Bendadi komt volgend seizoen niet meer uit in het oranje shirt van TEC. De aanvallende middenvelder heeft bij de club aangegeven op zoek te gaan naar een nieuw voetbalavontuur bij een andere club.

De 26-jarige Bendadi kwam vorig jaar van Sparta Nijkerk over naar TEC, waar hij herenigd werd met trainer Hans van de Haar. Bendadi en Van de Haar kenden elkaar van FC Lienden, waar Mo Bendadi van 2015 tot en met 2019 speelzaam was. Na FC Lienden vertrok Bendadi naar GVVV om vervolgens in 2019 de overstap te maken naar Sparta Nijkerk, waar hij onder Eric Speelziek een vaste waarde was voor het eerste elftal van Sparta Nijkerk. Bendadi speelde het afgelopen seizoen 4 competitiewedstrijden voor TEC, waarin hij 1 keer scoorde en een assist gaf.

Mo Bendadi kijkt terug op een mooi, maar raar seizoen bij TEC. “Vorig jaar maakte ik de overstap naar TEC om op Tweede divisie-niveau te kunnen blijven spelen. Bij TEC kreeg ik die kans en werd ik herenigd met veel oude bekenden, zoals Hans van de Haar, Soufiane Laghmouchi, Tom van der Neut en Mike Vreekamp. Het is jammer dat we nog niet veel aan spelen zijn toegekomen dit seizoen. Maar ik kan toch terugkijken op een mooie tijd hier bij TEC. Ik wil de club, de staf, teamgenoten, supporters en iedereen rondom TEC bedanken voor de afgelopen periode.”

“TEC wenst Mo Bendadi veel succes: “Wij wensen Mo Bendadi veel succes met zijn verdere loopbaan. Het is een raar seizoen en we vinden het jammer dat Mo Bendadi gaat, maar we hebben er alle begrip voor dat hij op zoek gaat naar een nieuw avontuur. We hebben Mo dit jaar leren kennen als een gedreven en professionele voetballer, waar we goed en prettig mee hebben kunnen samenwerken. We bedanken Mo dan ook hartelijk voor zijn inzet en betrokkenheid en wensen hem veel succes bij het vinden van een mooie, nieuwe club en zijn verdere voetballoopbaan.”