TIEL - TEC kan ook volgend seizoen rekenen op Mohamed El Makrini. El Makrini heeft bijgetekend en zijn contract bij TEC met één seizoen verlengd.

Mohamed El Makrini is blij met zijn verlenging bij TEC: “Ik heb het goed naar mijn zin hier bij TEC. De samenwerking met de staf en het team is goed en we hebben een hele leuke spelersgroep. Ik ben blij met mijn contractverlenging.”

Ook TEC is blij met het aanblijven van Mohamed El Makrini : “We zijn erg blij dat Mohamed heeft bijgetekend. We hebben veel vertrouwen in Mohamed. We hebben Mohamed de afgelopen seizoenen leren kennen als een gedreven professional met veel ambitie, die zeer betrokken is bij onze club. Samen met Mohamed, het team en staf bouwen we gericht door aan de toekomst en hopen we nog lang van de inzet van Mohamed daarbij te kunnen genieten.”

Mohamed El Makrini
De 35-jarige Mohamed El Makrini kwam vorig jaar in de winterstop naar TEC. De geboren Utrechtenaar startte zijn voetbalcarrière bij de jeugd van Elinkwijk en FC Den Bosch Jeugd. Vanuit de jeugd groeide El Makrini door naar de hoofdselectie van FC Den Bosch, waar hij zes jaar lang deel van uitmaakte en 93 wedstrijden speelde. In de zomer van 2011 maakt El Makrini de overstap naar SC Cambuur, waar hij zich ontwikkelt tot een vaste waarde binnen de selectie. Na vier seizoenen en 135 wedstrijden bij SC Cambuur zoekt El Makrini het avontuur in het buitenland op en maakt hij de overstap naar de Deense club Odense BK. Na twee seizoenen in Denemarken keert El Makrini terug op Nederlandse bodem, waar hij aan de slag gaat bij Roda JC. Daar speelt El Makrini twee seizoenen, voordat hij de overstap maakt naar Kilmarnock, een Schotse subtopper die dan ook deelneemt aan de Europa League. 27 wedstrijden en 3 doelpunten later verlaat El Makrini Kilmarnock FC en maakt hij de overstap naar IK Start in Noorwegen. El Makrini blijft tot begin 2022 bij IK Start, waarna hij de overstap maakte naar TEC.