TIEL - Deze week heeft kledingsponsor Patrick een sponsordeal gesloten met sv TEC voor 4 jaar. Arne Van Den Bossche, Sales advisor Benelux bij Patrick is blij dat hij met TEC nu een 3e club uit de Jack’s league aan zich kan binden. “In de Betuwe zijn er niet veel teams die op dit niveau uitkomen en we zijn blij dat we, mede dankzij onze aanvullende diensten, met TEC in gesprek zijn gekomen. Wij gaan de club compleet ontzorgen met ons concept. Via onze Airdrome houden we passessies op de club en via de Digital Club Store kunnen alle leden op een zuil bij de club de artikelen bestellen die nodig zijn. Daarnaast beheren we digitaal inzichtelijk wat de leden in bezit hebben inclusief de maten. We kunnen daarnaast alle materialen leveren die voor een voetbalclub nodig zijn en een sporter nodig heeft. TEC heeft voor kledingsponsor Patrick - Brandsfit dus naast de financiële compensatie ook gekozen voor deze aanvullende diensten.”

Alle teams, leiders, trainers aangekleed
Johan Verweij van TEC is ook in zijn nopjes met de totale deal. “Vorig jaar zijn we gestart met een formule die heeft geleid naar waar we nu naar toe gaan. Voor de komende 4 jaar hebben we nu de hoofdsponsor van Dijkhuizen Total Energy en Eerlijk en Beter vastgelegd voor het 1e elftal. Dat we nu Daarbij kunnen we nu dus ook op Patrick - Brandsfit rekenen als kledingsponsor.”

Enrico van Dijkhuizen, sponsor en als bestuurslid verantwoordelijk voor facilitaire zaken, is trots op de gekozen constructie waarmee een behoorlijke belasting van de club nu wegvalt. De komende vier jaar spelen de teams van TEC, met uitzondering van TEC 1, met het logo van de businessclub van TEC op shirt. Zo hebben we iedereen de komende vier jaar uniform aangekleed. Het shirt van TEC 1 is daarop een uitzondering.”

Door deze constructie dragen alle sponsors van de businessclub van TEC nu indirect bij aan alle kleding en materialen van alle teams. Dit geldt niet alleen voor spelers en teams, maar ook voor trainers en leiders en anderen in functie bij de club. Sponsors kunnen vanaf 500 euro instappen voor een vast bedrag met een pakket van brons, zilver of goud Ze worden hiermee lid van de businessclub waarmee alle kosten voor investeringen voor de club worden gedragen. Hierdoor krijgen sponsors niet alleen exposure op de club, maar kunnen zij ook gebruik maken van alle overige voordelen die gekoppeld zijn aan het lidmaatschap van de businessclub. Hierdoor steunt elke sponsor elk team van TEC. Van sporttas tot de ledverlichting op het veld. Zo dragen alle sponsoren ook nog eens bij aan de verduurzaming van de club.

Elk actief lid ontvangt een tenue met shirt, broek en kousen. Daarvoor betaal je als lid een bijdrage van 30,- euro per seizoen aan het kledingpakket. Zodra de eerste contributietermijn betaald is, ontvangen de leden een waardebon van 75 euro om vrij te besteden in de webshop van onze kledingsponsor. Met de waardebon van 75 euro kunnen leden de extra’s kopen die nodig zijn om te sporten, zoals bijvoorbeeld voetbalschoenen, sporttassen, etc. Zo kan iedereen meedoen aan voetbal. Een uniek concept in een tijd als deze. Teams die bij TEC op divisieniveau (gaan) spelen krijgen de kledingpakketten, die passen bij hun prestatie. Dit is noodzakelijk om spelers te behouden die dromen van een status als betaald voetbalspeler.

Enrico van Dijkhuizen geeft aan “TEC is bijzonder trots op de sponsordeal van Patrick omdat dit ook voor de club de mooiste deal is uit hun historie. We hebben gemerkt, nu we 5 jaar op het hoogste niveau van Nederland spelen, dat heel veel merken graag de samenwerking met ons willen en ons een aanbieding willen doen. Na 2 maanden onderhandelen zijn we er met Arne uitgekomen. Goed voor Patrick en de club, maar vooral ook voor onze leden.”

Hiermee hebben we weer een stapje gezet naar een mooiere en sportieve jeugdopleiding waar iedereen welkom is. Klaar zijn we nog niet, want de ambities van de club en spelers liggen zeker nog hoger dan waar TEC nu al staat.