TIEL - De 27-jarige Raies Roshanali versterkt in het nieuwe seizoen de selectie van TEC. De linksbenige creatieve middenvelder heeft een 1-jarig contract (met optie) getekend. Raies Roshanali komt over van competitiegenoot vv Noordwijk, waar hij vijf seizoenen deel uitmaakte van de Noordwijkse selectie.

Raies Roshanali kijkt uit naar de samenwerking met TEC: ”Sinds de bekendmaking van m’n vertrek bij vv Noordwijk heb ik alle opties opengehouden en gesprekken met verschillende clubs gevoerd. Na het gesprek met Hans (van de Haar) had ik een heel goed gevoel en dat was gelukkig wederzijds. Ik heb er alle vertrouwen in dat TEC in de Jacks League actief blijft, dat is ook waar deze club thuishoort.”

Raies Roshanali

Met Raies Roshanali de nodige ervaring in huis. De 27-jarige Amsterdammer doorliep de jeugd van Zeeburgia en (Jong) AZ. Op 16-jarige leeftijd debuteert Roshanali in Oranje 018 tijdens de vriendschappelijke wedstrijd Oranje 018 tegen Verenigde Staten 018. In de 67e minuut vervangt hij Rick Karsdorp. In de zomer van 2015 tekent Roshanali een 2-jarig contract bij FC Oss, waar hij op 7 augustus tijdens de seizoensopener debuteert in de Eerste Divisie. In de zomer van 2017 maakt Roshanali de overstap naar eerstedivisionist FC Dordrecht. In de zomer van 2018 sluit hij aan bij de selectie van Noordwijk, waar hij zich ontwikkelt tot een vaste aanwinst van het team. Na de winterstop werd bekendgemaakt dat Roshanali na (tot nu toe) 115 wedstrijden, 16 doelpuntenen15 assists Noordwijk gaat verlaten. Deze zomer verruilt Roshanali het rood-witte shirt voor het oranje shirt van TEC, waar hij deel uitgaat maken van de selectie 2023/2024.