TIEL - Ricardo Fernandes Pereira heeft zijn contract bij TEC met 1,5 jaar verlengd. Fernandes Pereira kwam vorig jaar over van de Cypriotische voetbalclub ENAD Polis Chrysochous.

Ricardo Fernandes Pereira

Met de 22-jarige Fernandes Pereira haalde TEC vorig jaar een talentvolle linkervleugelverdediger in huis. De geboren Rotterdammer doorliep de jeugd van Alexandria, waarna hij aansloot bij Feyenoord 018. Na een jaar verruilde hij Feyenoord O18voor Almere City, waar hij uitkwam voor O19, O21 en Jong Almere City. In 2020 vertrok Fernandes Pereira naar Verenigd Koninkrijk waar hij speelde voor zowel Carlisle United als CLS United. Begin vorig jaar verruilde Fernandes Pereira het Verenigd Koninkrijk voor Cyprus. Ook kwam Fernandes Pereira als international uit voor Kaapverdië. Daar kwam hij een half jaar uit voor ENAD Polis Chrysochous, alvorens hij inde zomer van 2022 aansluit bij de selectie van TEC.

De linkervleugelspeler heeft zich de afgelopen maanden bij TEC met zijn technish begaafdheid en behendigheid aan de bal en innemende persoonlijkheid ontwikkeld tot een vaste kracht binnen de selectie en een aanwinst voor de club. Fernandes Pereira stond tot dusver in het afgelopen seizoen 6 keer in de basis en viel 4 keer succesvol in.

Ricardo Fernandes Pereira is blij met zijn contractverlenging: “Ik ben blij met de verlenging van mijn contract. Ik heb het goed naar mijn zin binnen het team en de club. De samenwerking met de trainers en de technische staf is goed. Daarnaast zijn we hier met het team, de staf en de club bezit met mooie ontwikkelingen, waar ik graag aan wil bijdragen. Dus op naar meer!”