TIEL - Rijnsburgse Boys heeft de uitwedstrijd bij TEC met ruime cijfers gewonnen. Beide ploegen waren tot kort na de rust in evenwicht, maar een rode kaart voor TEC-speler Basil Camara bleek het kantelpunt.

Rijnsburgse Boys kende een uitstekende start in Tiel waar het op een voorsprong wist te komen door een treffer van Furghill Zeldenrust. TEC wist de achterstand snel om te buigen naar een 2-1 voorsprong door doelpunten van Bo van Essen en Kubilay Koylu. Bram de Bruin liet echter nog voor de pauze de 2-2 aantekenen.

Na tien minuten in de tweede helft moest de thuisploeg verder met een man minder toen Basil Camara met rood het veld moest verlaten. Daarna liep Rijnsburgse Boys, waar trainer Henk Wisman zijn contract verlengde, uit naar een fraaie zege door twee doelpunten van Zeldenrust die eerder ook al verantwoordelijk was voor de openingstreffer en Jeroen Spruijt: 2-5.