TIEL - Rodney Klooster speelt komend seizoen ook in het oranje shirt van TEC. De talentvolle verdediger heeft zijn contract bij TEC verlengd.


Rodney Klooster speelt sinds de zomer van 2021 bij TEC. Voordat de ervaren rechtsback uit Vlaardingen naar TEC kwam, was hij vooral in het buitenland actief. Zo speelde hij voor Dinamo Tbilisi, FC Inter, Botev Plovdiv (toen o.l.v. Petrovic, oud-speler van PSV) en AS Trencin. In Nederland kwam Klooster onder andere uit voor FC Eindhoven en FC Dordrecht en speelde hij in de jeugd van Excelsior en Feyenoord.

De 25-jarige Klooster heeft zich bij TEC het afgelopen seizoen ontwikkeld tot een vaste, betrouwbare en sterke kracht binnen de selectie. Naast zijn ijzersterke verdedigende en opbouwende kwaliteiten, zijn enorme loopvermogen en vechtlust, weet Klooster ook het net van de tegenstander te vinden. In de uitwedstrijd tegen Kozakken Boys op 31 oktober maakte Klooster zijn eerste doelpunt voor TEC.

TEC is zeer verheugd met de verlenging van Rodney Klooster voor het nieuwe seizoen. TEC feliciteert Rodney Klooster van harte met deze verlenging en wensen hem nog veel succes en plezier verder in het oranje toe!

Ook Rodney Klooster is blij met de contractverlenging en kijkt uit naar de verdere samenwerking: “Toen Hans van de Haar (trainer sv TEC) aangaf dat TEC graag langer met mij door wilde, hoefde ik daar niet over na te denken. Ik heb het naar mijn zin, kan het goed vinden met mijn teamgenoten en de staf. En het feit dat het best vroeg is aangegeven, zegt genoeg over het vertrouwen in mij. Dat geeft mij een gevoel van waardering.”