TIEL - Scott Calderwood (43) treedt per direct toe tot de technische staf van TEC. Calderwood vormt samen met Hans van de Haar een trainersduo, dat de selectie van TEC gezamenlijk op basis van gelijkwaardigheid gaat leiden. Calderwood combineert zijn trainerschap bij TEC met zijn trainerschap bij FC Den Bosch.

Scott Calderwood is in bezit van zijn Coach Betaald Voetbal-diploma en wil graag hoofdtrainer worden in het betaald voetbal.

Scott Calderwood

Voor zijn overstap naar FC Den Bosch was Calderwood directeur spelersbeleid en trainer bij derdedivisionist DOVO uit Veenendaal, interim-trainer bij FC Dordrecht, assistent bij GA Eagles, trainer Ross County (Schotland) , assistent De Graafschap en trainer bij de amateurs van onder meer Silvolde, DFS Opheusden, DZC'68 en AVW'66. Ook is Calderwood hoofdtrainer geweest in Emiraten bij Hatta Club.

Scott Calderwood kijkt uit naar zijn samenwerking met TEC: “ Veel clubs hebben hun technische staf al voor elkaar en dan is niet makkelijk om aan een job te komen. Dus nu ik de kans krijg om het trainerschap bij FC Den Bosch te combineren met het trainerschap bij TEC, zie ik dat als een mooie gelegenheid om mij verder te ontwikkelen binnen het voetbal. Hans van de Haar, Kees Muller en verschillende spelers ken ik al jaren en het lijkt mij leuk om samen mooie resultaten te kunnen boeken. Ik heb er dan ook heel veel zin en ik kijk uit naar de eerste wedstrijd bij TEC.”